High end foto’s, trio met mijn vriendinnen, Mila en Lois

Home / Lovelyisa / High end foto’s, trio met mijn vriendinnen, Mila en Lois

Ik vind high end foto’s zelf heel belangrijk. Dit is dan ook de reden dat ik mijn social media account (Twitter; @Lovelyisa4) zo nauwkeurig bijhoud. Ten eerste omdat ik het natuurlijk leuk vind en klanten af en toe leuke foto’s van mij voorbij zien komen. Daarnaast ook voor mijn nieuwe klanten zodat zij zien dat ik echt ben.

Ik investeer altijd in mijn shoots, ik maak ongeveer elke 3 à 4 maanden een nieuwe shoot. Zodat het up to date blijft en wat je op de foto ziet, ook echt is wat je krijgt!

Toevallig heb ik nu ook wat nieuwe vriendinnetjes waarmee ik samen op trio date kan gaan. Mila en Lois, twee prachtige en mega lieve meiden. Daarnaast is Adriana nieuw, een bloedmooie blonde milf. Voor de mannen die hier van houden.

Ik heb met Mila en Lois ook een duo shoot gedaan omdat een van onze favoriete dates trio’s zijn. Het is fijn om hierbij een beeld te hebben en ons samen op de foto te zien.

Aankomende week komen de foto’s op de website, hou het in de gaten en wie weet zien wij jou snel.

XX

× Make appointment